Креатива

Реклама на Apple која промовира успешни приказни (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Apple направи нова реклама за промоција на успешните луѓе во светот и коа претставува поттик да креираат уште подобра содржина со нивните Mac компјутеру.

Во рекламата се споменуваат Кендрик Ламар, Глориа Стеинем, Били Ајлиш. Тарана Бурк, Спајк Ли, Стефан Колберт, Такаши Мураками и Сол Перлмутер, кои се дел од овој проект.

За авторот

The Gentleman