Автомобили

Ретро автомобили кои може секој да си ги дозволи (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Ретро автомобилите се непроценливи. Но, не сите. Има автомобили кои имаат огромна вредност, но и онакви кои се направени со стил и може секој да си ги дозволи.

Фраерски е. Особено некој убав кабриолет. Замислете дотерани боли глава и стар кабриолет.

Еве кои коли може секој да си ги дозволи а се ретро.

Jaguar XJ-S

Произведен: 1975
Редизајн: 1996
Цена: 10,000 – 20,000 евра

Ford Capri 2.8i Special

Произведен: 1981
Последно производство:  1986
Цена: 15,000 – 25,000 евра

Triumph Stag

Произведен: 1970
Последно производство: 1977
Цена: 8,000 – 15,000 евра

Alfa Romeo Spider Series 2

Произведен: 1970
Последно производство: 1982
Цена: 20,000 – 25,000 евра

Fiat 124 Sport Spider

Произведен: 1966
Последно производство: 1985
Цена: 12,000 – 18,000 евра

Porsche 924

Произведен: 1976
Последно производство: 1988
Цена: 8,000 – 14,000 цена

За авторот

The Gentleman