+18

Ријана во секси издание покажа дека сеуште е прејака

Напишано од Mr. M

Медиумите во САД успеаа да ја уловат Ријана во Њујорк во елегантен црн фустан во кој изгледа предобро. Таа моментално работи на нов музички проект и многу поретко се појавува во јавноста.

Иако на прв поглед Ријана изгледа како да не води грижа за својот изглед, сепак печакта покажа дека сеуште е провокативна и со неколку плус килограми на себе.

За авторот

Mr. M