Метрополи

Рим заслужува да е прв на вашата листа за патувања

Напишано од Нино

Прекрасен водич, зошто Рим го заслужува тоа. Дефинитивно еден од најубавите градови во светот, полн со дух, уметност, и убави луѓе. Визер пуштија линија за Рим, затоа спремајте се со време.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)