Водич за патување

Римац со најдобро видео кое ја промовира Хрватска (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Римац Автомобили, компанијата на Мате Римац, која се наоѓа во Св. Недела, близу Загрреб, во последните 10 години претставува компанија која галопирачки расне. Има 850 вработени, од 35 раџзлични земји во светот.

Тој за Хрватска подготви едно преубаво видео со што ја отсликува убавината на Хрватска.

Уживајте.

За авторот

The Gentleman