Во светот на часовниците

Роберт Дауни Џуниор има страшно добра колекција на часовници (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Еден од најпознатите актери во светот, но најпознат по улогата на Тони Старк или Iron Man можеби не изгледа како голем фан на часовници, но има импозантна колекција која треба да се почитува.

На следното видео можете да ја погледнете оваа колекција која е страшно добра.

Според Роберт, многу може да се научи за еден човек ако му ја отворите неговата кутија за часовници и накит.

За авторот

The Gentleman