Стил

Роберт Патисон е заштитно лице на брендот Dior

Напишано од Mr. M

Познатиот актер имаше можност да биде првиот кој ќе ја претстави новата колекција на светски познатиот бренд Dior. Целата нова колекција е инспирирана од приватниот живот на Кристијан Диор и неговата креативна продукција.

За авторот

Mr. M