Омилени места

Роби Телекабел се враќа со ANGELS CAFÉ во светски стил

Напишано од Mr. M

На позната локација каде што пред неколку години постоеа најдобрите забави во нашата земја, повторно се враќа легендарното Angels café. Местото кое важеше за пример за ноќен живот не само во градот Штип туку и на целиот Балкан.

Добро познатиот македонски бизнисмен Роберт Димитров или познат како Роби Телекабел, и покрај сите турбуленции кои ги имаше во текот на својата кариера не се откажува од тоа да им го даде најдобро на луѓето од неговиот град.

После долго чекање, остана уште само еден ден од отварањето на Angels café кое што ќе се случи утре со супер програма која ветува огромна забава. Погледнете накратко како ќе изгледа новото Angels café…

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. M