Водич за патување

Роџер Федерер и Роберт Де Ниро во одлична реклама за промоција на Швајцарија (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Убавина е кога своите најголеми ликови во една држава ќе се вклучат за промоција на истата. Така направи најголемиот тенисер на ситевремиња, Роџер Федерер кој се вклучи во промоција на Швајцарија.

Во овој проект наречен “Без драми” учествува и Роберт Де Ниро, кој од страна на Роџер е повикан да снимаат филм во Швајцарија.

Многу креативно и интересно. Уживајте.

За авторот

The Gentleman