Во светот на часовниците

Роналдо дефинитивно има најлош стил и вкус (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Кристијано Роналдо за многумина, не само за нас, важи за најчкарт фраер во светот на фудбалот, а и во светот на познатите. Шанерски стил што многумина би рекле е негов заштитен знак.

За него важи она, парите не го чинат човекот.

Па добро бе како може да носи ваков ружен часовник?

Хаблот е солиден часовник, но ваков не би носеле и гратис да ни го дадат.

Еве за што станува збор

За авторот

The Gentleman