Мода

Роналдо и неговиот син за новата кампања за CR7

Во новата кампања за својот бренд, Кристијано Роналдо го приклучи и својот син. Тоа се покажало како одличен потег, бидејќи малиот Роналдо одлично се покажал пред камерата. Синот на Роналдо е дел од кампањата поради тоа што брендот на Кристијано има и детска колекција на гардероба.

За авторот

martin