Спортски вести

Розева патика на месецов со фокус на спортот

Напишано од Mr. N

KD Aunt Perl 13 е веријанта на Nike модел за кошарка во чест на тетката на Дурант.

Да, во светот на спортот и на големите брендови, се пронаоѓаат начини за нови теми па дури се оди и на модели во чест на омилени членови на фамилијата.

Розев одличен модел кој може да се носи и надвор од салата

За авторот

Mr. N