Креатива

Руски уметник ги претвора нечистите возила во вистинска уметност

Напишано од The Gentleman

Секој од нас знае дека нечистиот автомобил знае да биде мета на креативен испад од стилот ИСПЕРИ МЕ. Но, во Русија тоа оди до сосема едно друго ниво.

Рускиот уметник Никита Голубев едвај чека да најде некое такво возило и да направи од сето тоа вистинско ремек дело.

Овој умтеник од Москва познат под псевдонимот Pro Boy Nick прави преубави уметнички дела најчесто на приколки од камиони поради големината на површината за чистење.

Како што он кажува он сето ова го прави за да внесе малце доза на позитива.

За авторот

The Gentleman