Најново

Сѐ од едно место со новата промотивна понуда на Неотел!

Напишано од Нино

Ви ја претставуваме нашата нова понуда neoTrio, со која за секој склучен договор на две години за кој било од пакетите neoTrio (телевизија, неограничен интернет и фиксна телефонија) ја добивате услугата бесплатно во првите три месеци, додека за останатиот период од договорот добивате намалена претплата. Дополнително, со секој пакет добивате подарок безжични тастатура и глувче како и 3 месеци бесплатен филмски пакет FilmBox за основните пакети neoTrio Fix и Fiber.

Сè е поедноставно и поблиску со уредот на neoTV. Со приклучување глувче и тастатура на уредот neoTV, на вашиот телевизор можете да работите како на кој и да е компјутер.

sasa

Опуштете се во вашиот дом и започнете да пребарувате на интернет, да работите на вашите документи или, пак, проверете ја вашата електронска пошта. Преземајте апликации на вашиот телевизор, уживајте во големиот избор на ТВ канали од кои 23 се во HD резолуција и искусете ги неограничените можности што ги нуди отворената Android платформа. Со neoTV имате можност да гледате ТВ преку мобилната апликација на 2 смарт уреди (телефон или таблет) секаде каде што имате пристап до интернет.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)