Уличен стил

Сакате да купите “Bomber” јакна? Ене 5 совети кои треба да ги знаете пред да купите (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Бомбер јакната е безвременско калсично модно парче, кое секоја сезона е во комбинација. Бомберката може да ја видите скоро во секоја втора продавница во Македонија, и дел од модните секојдневни комбинации кај мажите во нашата држава.

Зелената боја доминира, но и црната е скоро исто толку популарна. Сепак, пред да одите на шопинг на Бомбер јакна, проверете ги 5те работи кои вреди да се знаат пред влез во ваква модна инвестиција.

За авторот

The Gentleman