Одржување

Сали Ибрахим ја доби photobooth Macedonia наградата за најдoбар мустаќ за 2016 година

Напишано од Нино

Photobooth Macedonia наградата за најдибар мустаќ за 2016 година му ја доделија на моделот Ибрахим Сали од Скопје. Младиот скопјанец во огромна конкуренција од пријавени од цела Македонија со своите интересни мустаќи успеа да победи во ова необично  такмичење. Ибраџим вели ,дека секој ден се грижи за своите мустаќи, и дека сам си ги обликува. Тој е манекен и модел и досега има реализирано неколку фотосесии за модни брендови.

15320395_1855577748062096_1448277679_n-169x300 15134551_1846757315610806_6581583276244174496_n-225x300 15037358_1843119459307925_6529869038345986460_n-169x300

Извор – Libertas.mk

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)