Технологија

Samsung S10 vs Google Pixel 3 – дискусија која предизвика проблеми во светската технологија

Напишано од Mr. N

Следново видео ќе ви го даде одговорот за тоа во кој телефон е подобро да инвестирате: константниот Samsung Galaxy S10 или новото откритие на Google со неверојатна камера, Pixel 3.

За авторот

Mr. N