Стил

Се селиме во Милано… Најдобрите машки стилови од улиците на центарот на модата

Напишано од Mr. M

Постојат голем број на шричини зошто градот Милано е центарот на светската мода. Овој град е дом на голем број на високо квалитетни и најпознатите модни брендови. Секоја година, два пати во Милано се случува најпознатата Модна недела каде што низ улиците ќе може да се атрактивни модни комбинации направени од најновите светски трендови.

Погледнете как оизгледаа стиловите од машката модна недела во Милано.

Image may contain Clothing Apparel Sunglasses Accessories Accessory Coat Overcoat Human Person Sleeve and Jacket

Image may contain Clothing Apparel Sunglasses Accessories Accessory Human Person and Coat

Image may contain Clothing Apparel Coat Overcoat Human Person and Suit

Image may contain Clothing Apparel Sunglasses Accessories Accessory Vehicle Transportation Motorcycle and Human

Image may contain Sunglasses Accessories Accessory Clothing Apparel Vehicle Transportation Car Automobile and Wheel

Image may contain Clothing Apparel Sleeve Human Person Pants and Long Sleeve

Image may contain Clothing Apparel Human Person Sleeve and Man

Image may contain Clothing Apparel Coat Human Person and Overcoat

Image may contain Clothing Apparel Sunglasses Accessories Accessory Suit Coat Overcoat Tie Human and Person

Image may contain Clothing Apparel Footwear Shoe Human Person Coat Overcoat Transportation Vehicle and Automobile

Image may contain Wheel Machine Human Person Vehicle Transportation Bicycle Bike Footwear Clothing and Apparel

Image may contain Clothing Apparel Jacket Coat Sunglasses Accessories Accessory Leather Jacket Human and Person

 

За авторот

Mr. M