Задолжително

Секој џентлмен мора да заборави на овие неколку работи

Напишано од Пјер

Погледнете неколку работи кои еден вистински џентлмен не смее да ги прави!

Да носите нешто иронично!

Гик очила, хавајски кошули и ретро спортска облека. Заборавете на ова!

Да носите пирс на вашето тело!

Заборавете на деновите кога сте биле тинејџер и тргнете ги сите пирсови или обетки кои сте ги носеле на вас.

Да не им отстапите место на постарите или на жените!

Ова е еден од основните манири кои треба да ги поседува еден џентлмен.

Да го прекршите својот збор!

Момчињата зборуваат, а џентлменот работи на она што го кажал.

Лажење!

Вистинскиот џентлмен останува лојален и искрен во секое време!

Да си го подигнете егото!

Без разлика колку и да заработувате или колку успех имате, никогаш немој да го заборавате своето минато.

Да претерате со пиење на некоја свадба.

Џентлменот секогаш треба да си го знае лимитот особено на вакви настани.

Да имате високо его и да не можете да се извините!

Секој џентлмен ќе се извини после одредена расправија, дури и тој да не е виновен.

Да не внимава додека ја вози поубавата половина или своето дете!

Да ставите тетоважа на видливо место!

Слично како вотарата точка. Избегнете го ова, особено ако сте господин во години!

Да откажете во последен момент!

Вистинскиот џентлмен прави планови и се држи до нив, без разлика на се!

За авторот

Пјер