Архитектура

Секој маж треба да има свој “Men Cave” (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Кога сакате да се извлечете од надворешниот свет или можеби од вашата незадоволна сопруга дома, најдобар начин да се направи тоа е да се опуштите во вашиот машки дел од домот или во светот познато како “Man Cave”или машка соба. За мажите, овие места ни даваат шанса да се опуштат во удобност и да го наполнат својот ум. Тоа е еден простор во нашите домови кој е само посветен на нас, и овој простор делува како потсетник на нашата слобода и страст.

Замислете маса за билјард, домашно кино, дегустација на виски од вашиот сопствен бар и ѕидови со слики од вашите спортски спомени. Еве неколку кративни идеи кои ги надјовме по интернет за тоа како на вистински начин треба да изгледа една машка соба.

За авторот

The Gentleman