+18 Љубов

Секс под туш? Задоволство или исчашување зглоб?

Напишано од Пјер

Сексот под туш е доста незгоден. Затоа, предлог, или тушот да се искористи како предигра, или секс на брзака. На тој начин, неудобната положба нема да биде предолга, и нема да има простор за укочивање или виткање зглоб. На овој начин, забавата нема да биде расипана. Плус, имајте предвид, дека некои девојки, и не се баш задоволни со својот изглед под туш, и покомотни се под јорганот во вашата спална соба.

Така да бидете брзи, искористете ги предностите на млазот од тушот, и најдете ја најкомотната позиција. Наш предлог, зад неа. Така и двајцата сте исправени, а не во некоја јога положба, и имате можност за брз секс. Пазете и на јачината на млазот, на температурата на водата, и на сите додатоци во туш кабината. Не сакате некоја ситница, како пад на сапун, ладна вода, или запушена када, да ја расипат забавата.

Се надеваме дека помогнавме, и не бевме премногу вулгарни 🙂

За авторот

Пјер