Мода

Шапките и шеширите станаа неизбежен детал во модата кај мажите

Напишано од The Gentleman

Доколку сте фан на еден од најголемите фраеро Деајвид Ганди, ќе сфатите дека тој изобилува од голем број на шапки кои ги носи. Со тоа ќе сфатите дека шеширите, шапките или капата генерално е неизбежен моден детал кај мажите во последните години.

Затоа инвестирајте во добар шешир.

За авторот

The Gentleman