Апликации

Шпанскиот моден Инстаграмџија кој ја обожава ролката

Напишано од The Gentleman

Денешната Friday.mk модна инспирација е мадриѓанецот Carlos Dominguez. Шпански Инстаграмџија кој важи за еден од најголемите инфлуенсери на апенинскиот полуостров

Неговиот Инстаграм профил е преполн со бизнис формални комбинации, со посебен акцент на ролката која е негов омилен моден додаток. Мал колаж во продолжение –

За авторот

The Gentleman