Задолжително

Што беше најчитано за 2017 – прв дел

Напишано од Пјер

Во наредните неколку денови, ќе ви презентираме што беше најинтересно за читање во 2017 година. Ќе ве потсетиме на најквалитетните вести, случувања, и модни информации. Започнуваме со првите 5 од 25 вести кои оваа година беа во најчитаните.

1. 7 бесмртни машки парфеми

2. кратки фризури кои доминираа во 2017 година

 

3. Стилот на Андреа Пирло

 

4. Машки професии кои ги привлекуваат девојките

 

5. Модните грешки на Роналдо во Скопје

За авторот

Пјер

1 Коментар