Мода

Што е она што го прави Девјид Бекам фраер буквално секогаш (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

На интернет најдовме една видео анализа на стилот на Дејвид Бекам, и како е можно овој човек секогаш да изгледа врвно, без разлика што и да стави на него.

Сигурно и вие сте го приметиле тоа.

Еве го видеото каде се анализира неговиот добар стил.

За авторот

The Gentleman