Настани Пијалоци

Што ќе пијат Мажите на годината оваа година на вториот официјален избор?!

Напишано од The Gentleman

Оваа година на вториот официјален избор Мажите на годината ќе уживаат во досега некој кој ретко имал можност да ужива…

Благодарение на нашите партнери Тиквеш и нивниот омилен продукт познатиот “ЛР” или лозовата ракија ќе пригитвуваат коктели од ракија.

Да убаво читате.

Она што е интересно е дека токму овие коктели досега имаат освоено повеќе од 10-на награди низ целиот свет. Уживањето во ракијата може да биде различно од досега, а сега ќе имате единствена можност да уживате на официјалниот избор на Мажи на годината 22019 во DoubleTree by Hilton Skopje.

 

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

The Gentleman