Автомобили

Што мислите за 2018 RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY?

За прв пат е претставен на овогодинешниот саем за автомобили во Лос Анџелес, новиот Range Rover SVAutobiography е вистинско чудо. Опремен со бројни елементи од најдобра технологија, најдобри детали, а тоа е дел од причината поради која овој автомобил ќе вреди 207,000 долари. Во оваа цена ќе добиете ексклузивни седишта кои имаат 22 начина за масирање.

Дизајнерите на компанијата, дефинитивно се подтрудиле околу овој модел, со цел на сите да им понудат комфор и уживање. Моделот во себе содржи 404-PS plug-in електричен-бензин мотор и 565-PS V8 моторот со супер полнач.

За авторот

martin