Стил

Што мислите за кошулите по кратки ракави?

Напишано од martin

Голем дел од мажите низ светот, не се многу љубители на кошулите со кратки ракави и некако за нив имаме некое мислење дека не се многу популарни кај мажите. Сепак, овие кошули не само што ги погодуваат пролеттните и летните денови, тие се доста пријатни и лесни за носење. Без разлика дали преферирате откопчани или закопчани кошули, ленени или памучни, постојат голем број на опции на пазарот, а познатите светски брендови се повеќе даваат фокус на кошулите со кратки ракави, што значи дека има нешто мангупско и во нив.

Еве неколку предлози кои може да ве натераат вашиот следен избор да биде токму ваква кошула.

За авторот

martin