Мажот во очите на жената Нега и одржување

Што мразат жените најмногу кај мажите

Напишано од The Gentleman

Секогаш сме си го поставувале ова прашање. Што мразат жените најмногу кај мажите. И, да сме искрени. Пронајдовме неколку анкети преку кои што дознавме, што е она што најмногу ги нервира жените кај машкото тело.

Споени веѓи – Жените не бараат од мажите да се депилираат, но кога станува збор за веѓите, тогаш треба да се запрашате.

Слаби нозе – Ако одите во теретана само за да ги појачате рацете, тогаш можеби треба да размислите и на нозете, бидејќи жените не сакаат мажи со слаби раце.

Влакна на градите – Жените имаат толеранција кога станува збор за влакната кај мажите, сепак поголемиот дел од нив, не сакаат мажи со влакна на градите.

Лоши заби – Белата и убава насмевка е клучот за привлечност, а ако го немате тоа, тешко дека ќе освоите некоја девојка.

Влакна кои излегуваат од носот – Ако од вашиот нос излегуваат голем број на влакна, тогаш запрашајте се да не е тоа проблемот што не сте привлечни на девојките.

За авторот

The Gentleman