Најново

Што сакаат да читаат најмногу македонските мажи?!

Напишано од The Gentleman

Мажите кај нас водат грижа за себе. Се повеќе се трудат да изгледаат добро, но и учат џентлменски манири.

Friday.mk првиот онлјан магазин  за мажи во Македонија ви претставува 5 објави кои мажите најмногу сакаат да ги читаат.

  1. 5 модни совети кои треба да ги украдете од италијаните
  2. Зошто треба да инвестирате во рачно изработени кондури
  3. Комбинации на бои за секој маж
  4. Бекам е вистински пример кој секој маж треба да го следи
  5. Колку македонците водат грижа за своите часовници

 

 

За авторот

The Gentleman