Апликации Технологија

Што се случуваше вчера со Инстаграм?

Напишано од Mr. M

Сигурно сите вчера забележавте дека апликациите Инстаграм и Фејсбук имаа некои проблеми. Станува збор за технички проблем, а од компанијата се јавија на Твитер дека проблемот ќе биде решен во најбрз можен рок.

Многу често во последно време се случува да имаме проблеми на Фејсбук и на Инстаграм, но никој не знае која е главната причина за тоа. . Што ли се случува кај нив?

За авторот

Mr. M