Архитектура

Швајцарска вила која не остави без зборови

Напишано од Mr. N

Микс од снег и огледало претставува основата на новото уметничко ремек-дело наречено Mirage Gstaad, кое е дело на уметникот Dag Aitkin од Лос Анџелес.

Минималистичка вила, без боја и дефиниција. Одличен избор 😀

 

За авторот

Mr. N