Архитектура

Sирнете во “викендицата” на Том Круз (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Том Круз има невидена викендица која се наоѓа во Колорадо. Онака типична куќа која секој од нас ја сонува и ја гледа по интернет, и си замислува дека може да ужива еден ден во таква куќа. И не е тоа грешка.

Еве како изгледа оваа хациенда или “викендица” на Том Круз. Баш е како од соништата.

За авторот

The Gentleman