Настани

Сите машки стилови од црвениот тепих на Golden Globes

Напишано од Пјер

Се извинуваме за насловот, затоа што секој моден машки стил од црвениот тепих на Golden Globes вели едното исто. Едно исто (договорено во црна боја, како подршка на сексуалните злоставувања во Холивуд), но и тоа како модерно и квалитетно.

СМОКИНГ, ЦРНО, СМОКИНГ, ЦРНО, СМОКИНГ, ЦРНО

 

За авторот

Пјер