Автомобили

Сите сакате да возите Range Rover класик

Напишано од The Gentleman

Иронично е, во ситуација кога имаме толку напредна технологија кај автомобилите, да уѓивате во нешто кое е 50-на години старо.

Но, само прави мажи, мангупи знаат дека Range Rover Classic е нешто што не умира никогаш, и дека само мажи со стил знаат дека тоа е автомобил за сите пари.

Range Rover Press Demo at Falmouth 1970 R-9833-54

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

The Gentleman