Водич за патување

Следната летна дестинација нека ви биде Сардиниа

Напишано од Пјер

Доколку конечно сте спремни, ова лето, да ги избегнете Грција, Турција и останатите Балкнаски земји, наша препорака е да фатите накај островите во средоземјето, ама оние накај Италија и Франција.

Денес обрнуваме внимание на Сардиниа, иако и Корзика ни е тука некаде. Фатете авион до Рим, и после имамте повеќе опции за транспорт до островот. А тоа дали би оделе во главниот град Каљари, за одмор повеќе од само плажа, или би го одбрале Порто Церво, луксузот на северот на островот, оставаме сами да одберете.

Проверете го видеото –

За авторот

Пјер