Омилени места

Сликовита прошетка во најдобро дизајнираниот ресторан во Копенхаген

Напишано од Mr. N

Сликовита прошетка во еден од најдобро дизајнираните ресторани во Копенхаген, Данска – Noma, воден од познатиот кувар Rene Redzepi.

За авторот

Mr. N