Кариера

Слободните жени сакаат мажи со следните професии…

Напишано од Mr. M

Направени се доста светски истражувања на темата колку влијае работата кај мажот во поглед на жената. Ние денеска успеавме да пронајдеме една навистина интереесна листа од професии кои што слободните жени најмногу ги сакаат кај мажите. Позната апликација Тиндер објави листа од најпривлечните работни места, а ние денеска ќе ви ги издвоиме првите 15…

 1. Дизајнер на ентериер
 2. Пилот
 3. Негувател
 4. Адвокат
 5. Односи со јавност/ПР
 6. Продуцент
 7. Графички дизајнер
 8. Модел
 9. Маж со факултетска диплома
 10. Инженер
 11. Ветеринар
 12. Наставник
 13. Киропрактичар
 14. Пожарникар
 15. Претприемач

За авторот

Mr. M