Мода

Смарт кежуал во ова време од сезоната (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Смарт кежуал варијантата на облекување особено во овој период од годината е навистина интересен момент. Луѓето бараат топла, но сепак деловно убава варијанта со која ќе останат и модерни, но и згреани.

Еве еден пример како треба да изгледа еден бизнисмен во смарт кежуал варијанта. Со оглед дека сме четврток, овој начин на облекување е соодветен. Не би требало да сте вака облечени во понеделник, запомнете.

За авторот

The Gentleman