Задолжително Уличен стил

Sneaker-cut е новото откритие на Левис за оваа сезона

Напишано од Nikola

Голем дел од мажите практикуваат да носат скратена, долга фармерка со елегантен чевел, таканаречен ” boot-cut jeans ” стил. Моментално, најактуелен стил овој период е таканаречениот ” sneaker-cut jeans ” кој го претстави Левис, благодарејќи на нивните нови кратки фармерки кои може да ги искомбинирате само со удобна и квалитетна патика. Нивниот скинат и забледен изглед е инспириран од уличната култура која била карактеристична во 20тиот век. Левис со ова откритие успеа да направи бум на глобалниот пазар на патики. Во продолжение ќе ви претставам фотографии од најновото откритие на Левис во кои ве оставам да уживате.

 

 

За авторот

Nikola