Архитектура Омилени места

Снежна колиба која не остави без зборови

Напишано од Mr. N

Снежна колиба која претставува сон за секој љубител на природата и ладното време. Украдете некоја идеа и пробајте ја во Македонија.

За авторот

Mr. N