Бизнис совети

Совет од Стив Џобс кој вреди да го слушнеме

Погледното го ова препознатливо видео од Стив Џобс во 90-тите години, каде што тој дава совет до младите претприемачи. Доколку сакате да имате своја компанија, веднаш да го погледнете видеово.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)