Фитнес

Совршен кардио тренинг за забавен карантин

Напишано од Mr. N

Совршен кардио HIIT тренинг кој ќе ви помогне да останете фит, дури и кога сте дома…

Овој тренинг се состои од неколку различни вежби кои влијаат на целото тело. Ова е одличен кардио тренинг кој ќе ви помогне да го активирате телото додека сте затворени во вашиот дом.

Покрај тоа што ќе изгубите многу калории со овој тренинг, ќе го зацврстите и зајакнете вашето тело.

HIIT тренингот може да трае од 5 до 35 минути во зависност од вежбата што ја правите. Тоа што треба да го запамтите кај овој тренинг е дека вежбите се работат со најголем интензитет со цел побрзо да го согорите калориите.

За авторот

Mr. N