Успешни приказни

Специјалната емисија за Мажи на годината во организација на Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Полека се доближува датумот кога ќе ги избереме најуспешните мажи во Македонија за 2020 година. Нстан кој за прв пат се одржа во 2018 година во организација на првиот онлајн магазин за мажи кај нас Friday.mk или наскоро Џентлмен Магазин.

Во оваа специјална емисија зборувавме со дел од организаторите на овој избор, Мартин Костадиновски, и со нашата водителка на која сме посебно горди, Миа Костова.

Зборуваа за настанот, за идејата, за начинот на избор и за многу други теми.

Уживајте во целата емисија.

За авторот

The Gentleman