Мода

Според жените, ова се 7 најсекси места за тетовирање кај мажите

Напишано од Mr. M

Денеска тетоважите веќе се дел од стилот. Не само кај мажите, ова важи и во женскиот свет. Според голем број на истражувања кои ги имаме најдено на интеренет, жените сакаат мажи со тетоважи, но не со било каква и не било каде.

Затоа денеска ќе ви ги претставиме местата кои жените најмногу ги сакаат за тетоважи.

Нога

Долниот дел од раката, близу до дланката

Подлактица

Гради

Бицепс

Грбот

Листото од ногата

За авторот

Mr. M