Спорт Стил

Спортски стил на месец Септември – Андреја Пирло

Напишано од Mr. N

Тренерската кариера на Пирло почна со победа, но нас битно ни беше и како ќе изгледа познатиот италијанец во поглед на модата.

Нормално дека е топ, одело од глава до пети, со логово на Јуве и секако препознатливиот стил на коса и брада кога станува збор за Пирло.

Пиц Пец

View this post on Instagram

New combinations 🤝

A post shared by Bleacher Report Football (@brfootball) on

За авторот

Mr. N