Спортски вести Стил

Спортски стил на неделата

Напишано од Mr. N

Да го ископираш стилот на Мајкл Џордан не е нималку лесно. Поготово кога станува збор за еден од неговите култни моменти со шарената комбинација на шорц и маичка.

Епа пред неколку денови тоа му услеа на Тим хардавеј Џуниор, соиграчот на Лука Дончич.

Дал се од себе, и може да кажеме дека 95% е погодена комбинацијата на МЏ

За авторот

Mr. N