Апликации Најново

Spotapp.mk – Запознај го твојот нов личен шопинг асистент

Напишано од Mr. M

Конечно имаме убава вест за сите љубители на шопингот. Нема потреба повеќе да шетате по продавици и да барате попусти. Во Македонија пристигна новата апликација spotapp.mk.

Сите најнови попуст прикажани на креативен начин. Користи ја мапата и веднаш лоцирај ги попустите кои ги бараш.Не пропуштај ниеден попуст. Користи пребарување за да ти биде полесно. Најди го тоа што ти треба полесно од било кога. Spot известува за најновите попусти од твоите омилени брендови и продукти.

Со еден клик до сите можни информации. Целосно персонализирани нотификации, следете ги своите омилени брендови, следи конкретки продукти или услуги. Нотификации за секој попуст од категоријата која те интересира. Кога ќе го најдеш тоа што го браш само кликни GO! И тука ти се сите најпосакувани понуди на едно место.

За авторот

Mr. M