Автомобили

Старото “ФИЧО” е најфраерски автомобил за ова лето (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Старото Фичо, или Фиат 500 Џоли и оваа ккабрио верзија е најфраерскиот автомобил ова лето. Идеален. Можеби денеска има еден тон автомобили, но со овој автомобил некаде на јадранска магистрала би изгледале поголеми фраери од оние со некој Мерцедес кабриолет.

Замислете како би изгледало тоа. Идеално, зар не?

За авторот

The Gentleman