+18

Стела Максвел, најсексипилната девојка Victoria’s Secret

Напишано од Mr. M

Стела Максвел е заштитно лице на брендот Victoria’s Secret веќе неколку години. Таа уште еднаш го покажа својот сексипил во најновата кампања на брендто за долна облека. Стела има 27 години и веќе важи за една од најатрактивните манекенки во светот која е обожавана од поголемиот дел од машката популација.

За авторот

Mr. M